Author page: hobiliga

Брендирање на лигата
Брендирање на лигата

ЗСР Спорт Арена ТиМ и Хоби Фер Плеј лига/та ја започнаа новата сезона 2022/23 со многу новитети. Еден од новитетите е брендирање на...

Read more
Тим на неделата
Тим на неделата

Почитувани, ги претставуваме тимот и тренерот на неделата. Во исклучително квалитетна и тешка категорија го избравме тимот на неделата во 5+1...

Read more
Хоби Лига Б Фотосесија
Хоби Лига Б Фотосесија

Пред почетокот на вчерашните натпревари во Лига Б, сите играчи снимија фотосесија,а некои од нив ги дадоа и првите видео интервјуа за потребите на...

Read more
Фотографија на денот во HFPL
Фотографија на денот во HFPL

Екипите на Алкохол Јунајтед и КлимиМк одиграа натпревар кој го красеше фер плејот. Се играше коректно и на двете страни со доста атрактивни потези...

Read more