Фортуна радио медиум партнер

Фортуна радио медиум партнер

Почитувани, сакаме да ги информираме сите наши пријатели, поддржувачи, партнери, учесници во лигата, но и целата јавност дека Фортуна радио 96.8 фм е наш голем поддржувач и медиум партнер во Хоби Fair Play Лига.

Соработката со радио Фортуна е од големо значење во насока на можностите за примена на светските практики и воспоставување на највисоките стандарди со цел промоција на лигата.

Секојдневни резултати, вести и информации за лигата можете да слушате наутро само на Фортуна радио.