Понуда фудбал

Спортско натпреварување
Придружете се на лигата и проверете ги своите можности!

 • Натпревари два пати неделно од 18 часот (понеделник или четврток, вторник или петок)
 • шест месеци натпревари (домаќин/гостин),
 • вкупно 20 екипи, една лига,
 • учество само за аматерски екипи, делегати, квалификувани судии и координатори на лигата
 • Лојална картичка за попусти за сите учесници во Хоби Fair Play Лига

Богато медиумско покривање
Бидете во тек со настаните

 • Веб-страница (табела, статистика, резултати и достигнувања)
 • ФОТО и ВИДЕО извештаи за натпреварите и интервјуа со учесници на Youtube каналот Хоби Fair Play Лига TV
 • Натпревари во живо
 • Соопштенија, извештаи и резимеа на состаноци (еднаш месечно со преставници на екипите)
 • колумни и статии за натпреварите кај партнерски медиуми на лигата
 • бројни натпревари на профилот на ФБ со атрактивни подароци

Спортски комплекс во Општина Карпош, населба Влае

Спортски комплекс во Општина Карпош, населба Влае

Најдобри забави во градот
Незаборавна забава!

 • Забава со сите учесници во лигата на полусезона
 • Гала забава за шампионите на крајот на сезоната
 • Забава со повеќе од 600 учесници и партнери на лигата
 • Средби со спортски sвезди

Предности за компаниите
Рекламирајте се во спортко опкружување

 • интеграција и градење тим
 • разликување на придобивките
 • лого на компанијата на веб-страницата (над 2000 прегледи на ден)
 • презентација на компанијата на социјални мрежи
 • разни видови на промоции и кампањи за време на натпреварите

Атрактивни награди
НАГРАДИ ЗА 1 ЛИГА

 • 1 место – Туристичка агенција – одмор за цела екипа + бесплатно учество за следна сезона
 • 2 место – Спортска опрема – комплет тренерки + бесплатно учество за следна сезона .
 • 3 место – бесплатно учество за следна сезона .
 • Награда за FAIR PLAY екипа – бесплатно учество за следна сезона.
 • Најдобар играч – патики за фудбал и торбичка за патики.
 • Најдобар стрелец – патики за фудбал и торбичка за патики.
 • Најдобар голман – голмански ракавици.
 • Благодарница за учество во лигата за сите учесници
 • пехари и медали за најдобрите

Пријавете екипа

Системот на натпреварување се состои од две фази. Во првата фаза се играат натпревари во класичен т.н. лига систем, односно секој со секого во двата предвидени дела – домаќин и гостин.