После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

Види Повеќе

Почитувани пријатели, ја градиме #ХобиFairPlayЛига /та како едно општество, како едно семејство за сите.

Почитувани пријатели, ја градиме #ХобиFairPlayЛига /та како едно општество, како едно семејство за сите.

Види Повеќе

Во текот на изминатиот период остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Во текот на изминатиот период остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Види Повеќе

Се грижиме за нашите судии

Се грижиме за нашите судии

Види Повеќе

Веруваат во нас

Актуелна табела

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12218316157
22017126552
32317156152
42215252847
52014425246
62213093039
72111281435
8221129535
9211029232
1020938930
11228212-2826
12207112-2422
13225116-3816
14214017-5612
15222020-846
16302028-976

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12015234647
22015232647
32114342245
42113442543
5211227638
62011453137
72011361936
8211038433
922949431
1020938-130
11199010327
12197481225
13216015-3418
14204115-3213
15213216-4211
16300327-893

Лига C

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
174211814
274211314
37403112
47322411
57223-28
67007-340

Последни резултати

| |

Лига A ( Резултати )

Маџари

Маџари

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Маџари

Маџари

Маџари

Маџари

Лига B ( Резултати )

Карпош

Карпош

Маџари

Маџари

Карпош

Карпош

Карпош

Автокоманда

Карпош

Карпош

Карпош

Маџари

Маџари

Карпош

Карпош

Карпош

Карпош

Автокоманда

Автокоманда

Карпош

Автокоманда

Карпош

Карпош

Карпош

Маџари

Маџари

Маџари

Карпош

Карпош

Карпош

Карпош

Автокоманда

Карпош

Автокоманда

Автокоманда

Автокоманда

Карпош

Карпош

Карпош

Карпош

Маџари

Лига C ( Резултати )