Новости

После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

April 5th, 2022

После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

Почитувани пријатели, ја градиме ХФПЛ како едно општество, како едно семејство за сите.

March 15th, 2022

Почитувани пријатели, ја градиме ХФПЛ како едно општество, како едно семејство за сите.

Остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

February 23rd, 2022

Oстваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Хоби Лига Ц Фотосесија

June 10th, 2021

Хоби Лига Ц Фотосесија

Хоби Лига Б Фотосесија

June 9th, 2021

Хоби Лига Б Фотосесија

Одиграно 7.коло(4коло)

June 9th, 2021

Одиграно 7.коло(4коло)

Се грижиме за нашите судии

June 7th, 2021

Се грижиме за нашите судии

Фотографија на денот во HFPL

June 2nd, 2021

Фотографија на денот во HFPL

Одиграно 4.коло

May 29th, 2021

Одиграно 4.коло(А,Б) - 2.коло (Ц)

Јома е официјална топка во HFPL

May 15th, 2021

Сите натпревари во HFPL ќе се играат со Јома

Прва успешна zoom конференција

April 22nd, 2021

Пролонгиран стартот на лигата

Пријавете екипа во Лига Ц

March 31st, 2021

Поради големиот интерес

Познат е распоредот на натпреварите во Хоби Лигата.

March 30th, 2021

Познат е распоредот на натпреварите во Хоби Лигата.

Хоби Лигата почнува на 26. Април

March 27th, 2021

Фантастични тимови ќе се натпреваруваат во ХФПЛ

Фортуна радио медиум партнер

March 23rd, 2021

Фортуна радио медиум партнер

Oдлична можност за развој на тимски и професионален план!

February 10th, 2021

Оваа фудбалска приказна е на самиот почеток

Инаугурација и отворање на сезоната

January 26th, 2021

По втор пат започнува најмасовното натпреварување во мал фудбал

Пријави се! Биди дел од Хоби Fair Play Лига

January 26th, 2021

Пријави се! Биди дел од Хоби Fair Play лига