Хоби Лига Б Фотосесија

Хоби Лига Б Фотосесија

Пред почетокот на вчерашните натпревари во Лига Б, сите играчи снимија фотосесија,а некои од нив ги дадоа и првите видео интервјуа за потребите на Хоби Fair Play Лига-та.

Одлична дружба и забава…  Благодарност до сите!