Остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Во текот на изминатиот период остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба, каде ги презентиравме нашите планови за развој на Хоби Fair Play Лига .Голема благодарност за приемот и за пружената можност за поддршка на лигата во Општината.