Фотографија на денот во HFPL

Фотографија на денот во HFPL

Екипите на Алкохол Јунајтед и КлимиМк одиграа натпревар кој го красеше фер плејот. Се играше коректно и на двете страни со доста атрактивни потези на задоволство на публиката која се забавуваше во овој натпревар. Подобрата физичка подготвеност на екипата на КлимиМк дојде до израз. Кај екипата на Алкохол Јунајтед беа клучни неколкуте погрешни додавања кои КлимиМк ги искористи за победа на овој натпревар од 3-0. На крајот од натпреварот двете екипи направија заедничка фотографија за убав спомен од Хоби Fair Play Лигата.