Хоби лигата ќе блесне во ново руво

Хоби лигата ќе блесне во ново руво

Хоби Фер Плеј лига ќе блесне во ново руво! “Јома” ќе ги облече учесниците во лигата.

Квалитет и врвна услуга е она што може да го добиете во “Хоби Fair Play Лига/та”. Она што сакаме да го понудиме на екипите е врвен квалитет со максимална посветеност, професионалност и постојани состаноци за подобра координација со учесниците.

Секогаш може уште повеќе и уште подобро, а најважно од сѐ е да се стремиме кон нови цели кои ги задаваме на годишно ниво.

Почнувајќи од 29ти септември, сите екипи учесници кои ќе се натпреваруваат во сезоната 2022/23, со уплатената котизација за учество ќе добијат спортска опрема од брендот Јома.