Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Isfam Tasim001000633.330.0066.670
Adamo-VataAdamo Vata000000825.0012.5062.500
Shenol Jasari002000450.000.0050.000
Memet0010001100.000.000.000
Kadir0010001100.000.000.000
Keril0030002100.000.000.000
Shemzi0040002100.000.000.000
Minas Osmani000000520.000.0080.000
Ismet007000633.330.0066.670
Bejto-SaitBejto Sait000000922.2211.1166.670
Semir-LicinaSemir Licina0070001030.0010.0060.000
Dzevat-BrutiDzevat Bruti002000922.2211.1166.670
Ekrem-SabediniEkrem Sabedini000000825.0012.5062.500
Habib-SacirovicHabib Sacirovic002000922.2211.1166.670
Islam-KasimIslam Kasim0010001030.0010.0060.000
Jakup-KrosJakup Kros011000933.3311.1155.560
Mustafa-MefailMustafa Mefail0000001030.0010.0060.000
Kenan-RahmanKenan Rahman001000933.3311.1155.560
Idrizi001000450.000.0050.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Македонска Пошта - 2 Брата

1 - 1
Маџари

Кислеа Вода - 2 Брата

0 - 3
Маџари

2 Брата - Дака Македонија

1 - 1
Автокоманда

Сопро - 2 Брата

0 - 3
Маџари

2 Брата - Мршевци

0 - 0
Автокоманда

Ети Спорт - 2 Брата

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Авто Глобал

3 - 0
Маџари

Дентал Солушн - 2 Брата

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Реума

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Дома Гостилница

0 - 3
Маџари

2 Брата - Клими.мк

7 - 4
Автокоманда

Студеничани - 2 Брата

3 - 0
Маџари

Јанта Волеј - 2 Брата

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Галакси

5 - 2
Маџари

Сер. Милошески - 2 Брата

8 - 5

Индирект — Кисела Вода

3 - 7

Реума — Индирект

3 - 0

Индирект — Серава

0 - 3

Сопро — Индирект

1 - 2

Индирект — Аматери

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Индирект

3 - 8

Индирект — Дентал Имплант Солушн

0 - 13

Индирект — Јанта Волеј Драчево

10 - 2

Авто Глобал — Индирект

3 - 0

Индирект — Галакси

3 - 1

Сервис Милошевски — Индирект

4 - 1

Индирект — Македонска Пошта

9 - 3

Гостилница Дома — Индирект

5 - 5

Индирект — Дака Македонија

4 - 4

Евротип — Индирект

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас