Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Aleksandar Kostov00100060.000.00100.000
Josif Milenov00200060.000.00100.000
Sasho-JakimovskiSasho Jakimovski00200090.000.00100.000
Stefan-DodevskiStefan Dodevski00000090.000.00100.000
Trajce-IlievskiTrajce Ilievski00000070.000.00100.000
Zlatko-DelevZlatko Delev00100090.000.00100.000
Zoran-GeorgievZoran Georgiev00000070.000.00100.000
Darko Trajkovski00200030.000.00100.000
Stojan Jovanovski00000030.000.00100.000
Angel-MircevskiAngel Mircevski00000070.000.00100.000
Lazar Trajkov10000050.000.00100.000
Boban-IlievskiBoban Ilievski00000090.000.00100.000
Dimche-AngelovDimche Angelov00000090.000.00100.000
Filip-ZlatevFilip Zlatev00000070.000.00100.000
Kosta-BinovKosta Binov00000070.000.00100.000
Kristijan-TodorovKristijan Todorov00000070.000.00100.000
Lazar-DagalevLazar Dagalev00600090.000.00100.000
Laze-TodorovLaze Todorov00200080.000.00100.000
Ljubomir-TrajkovskiLjubomir Trajkovski00000070.000.00100.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Македонска Пошта - Сопро

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Клими.мк

3 - 0
Автокоманда

Студеничани - Сопро

1 - 1
Автокоманда

Сопро - 2 Брата

3 - 0
Маџари

Галакси - Сопро

0 - 3
Маџари

Сопро - Серв. Милошески

0 - 0
Автокоманда

Кисела Вода - Сопро

0 - 3
Маџари

Сопро - Дака Македонија

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Јанта Волеј

3 - 0
Маџари

Мршевци - Сопро

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Ети Спорт

0 - 3
Маџари

Сопро - Авто Глобал

3 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Сопро

2 - 7
Маџари

Сопро - Реума

3 - 0
Автокоманда

Гостилница Дома - Сопро

3 - 0

Аматери — Сопро

3 - 0

Сопро — Градска Меана Грамоси

3 - 0

Дентал Имплант Солушн — Сопро

0 - 3

Сопро — Индирект

3 - 1

Авто Глобал — Сопро

0 - 3

Сопро — Галакси

3 - 0

Сервис Милошевски — Сопро

9 - 4

Македонска Пошта — Сопро

2 - 10

Сопро — Гостилница Дома

2 - 5

Сопро — Дака Македонија

1 - 6

Сопро — Евротип

7 - 4

Кисела Вода — Сопро

2 - 15

Сопро — Реума

10 - 1

Серава — Сопро

7 - 0

Јанта Волеј Драчево — Сопро

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас