СМАРТ Менувачница

Лиги
Хоби Fair Play Лига
Сезони
2022
Дома
Фудбалско игралиште Влае

Резултати

(16)
3 - 1
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - КМФ Балкан

(8)
20:30
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Мак Цем Транс

(15)
3 - 0
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Генчликбирлиги

(14)
5 - 4
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Екипа 99

(13)
0 - 4
Хоби Fair Play Лига

Жиле Плин - Смарт Менувачница

(12)
5 - 3
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Бранко Ѓуровски

(11)
3 - 4
Хоби Fair Play Лига

СМАРТ Менувачница vs Партизан

(10)
11 - 5
Хоби Fair Play Лига

Комодита Хоум - Смарт Менувачница

(9)
6 - 3
Хоби Fair Play Лига

Мршевци ВМ-СГ - Смарт Менувачница

(7)
8 - 5
Хоби Fair Play Лига

Чип Такси - Смарт Менувачница

2 - 5
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Банана Кик

4 - 2
Хоби Fair Play Лига

СМАРТ Менувачница vs Ники Инвест

8 - 6
Хоби Fair Play Лига

СМАРТ Менувачница vs Општина Карпош

3 - 6
Хоби Fair Play Лига

СМАРТ Менувачница vs МОА Проект Студио

0 - 1
Хоби Fair Play Лига

СМАРТ Менувачница vs Компанија Атанасовски