Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Мевлан Јакупи00000090.0033.3366.670
2Јасили Селмани00000030.000.00100.000
3Ferik-SaliФерик Сали010000120.0025.0075.000
4Shatula-AlimiСатула Алими006000120.0025.0075.000
6Milosh-NaumoskiМилош Наумоски000000110.0027.2772.730
7Bojan-AngelovБојан Ангелов000000110.0027.2772.730
8Ibo-SakirovИбо Шакиров006000120.0025.0075.000
9Samir-CehovikjСамиp Чековиќ004010120.0025.0075.000
10Jasin-AlimiЈасмин Алими019000120.0025.0075.000
11Џан Ќорбајрам00000090.0033.3366.670
13Dragan-ZafirovskiДраган Зфировски000000110.0027.2772.730

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0
Карпош

ЈП Комунална Хигиена - Слобода

0 - 3
Карпош

Слобода - Работнички 93

0 - 3
Карпош

Слобода - БтоБет

3 - 0
Карпош

Гиго Трејд - Слобода

3 - 0

Општина Чаиp - Слобода

0 - 3
Карпош

Слобода - Голден Кар

3 - 0
Карпош

Иглс - Слобода

3 - 0
Карпош

МКД Вориорс - Слобода

0 - 3
Карпош

Слобода - Грин Мобајл

3 - 0
Карпош

Џовинаци - Слобода

0 - 3
Карпош

Слобода - Балкан

0 - 3
Карпош

Слобода - Комп. Атанасовски

3 - 0
Карпош

Батинца - Слобода

3 - 0
Карпош

Линкс - Слобода

3 - 0
Карпош

Паркленд - Слобода

8 - 1

Маседониан Вориорс— Слобода

0 - 3

Слобода — Балкан

3 - 0

Гиго Трејд — Слобода

1 - 10

Слобода — Грин Мобајл

5 - 5

Иглс — Слобода

0 - 3

Слобода — Линкс

5 - 3

Паркленд — Слобода

6 - 3

Џовинаѕи — Слобода

1 - 6

Слобода — БтоБет

5 - 5

Слобода — Батинца

2 - 2

Слобода — Голден Кар

4 - 1

Работнички 93 — Слобода

1 - 2

Слобода — Компанија Атанасовски

4 - 1

Општина Чаиp — Слобода

3 - 1

ЈП Комунална Хигиена — Слобода

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас