Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Mirko Bogeski0050001250.008.3341.670
Nikola-VelkovskiNikola Velkovski0030001346.157.6946.150
Nikola-CausevskiNikola Causevski0000001250.008.3341.670
Martin-CalovskiMartin Calovski0060101346.157.6946.150
Misa-MihajlovskiMisa Mihajlovski0020001136.369.0954.550
Kadir-AmzaKadir Amza0080001346.157.6946.150
Goce-FilipovGoce Filipov0060001241.678.3350.000
Filip-BelcovskiFilip Belcovski0020101346.157.6946.150
Darko-ViranovDarko Viranov0060001241.678.3350.000
Danijel-ApostolovskiDanijel Apostolovski0070001241.678.3350.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

6 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Серв. Милошески

3 - 0
Автокоманда

Серв. Милошески - Македонска Пошта

7:40 pm
Маџари

Серв. Милошески - Галакси

7:40 pm
Автокоманда

Серв. Милошески - Јанта Волеј

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Серв. Милошески

7:40 pm
Автокоманда

Серв. Милошески - Дака Македонија

0 - 3
Маџари

Сопро - Серв. Милошески

9:20 pm
Маџари

Серв. Милошески - Мршевци

0 - 3
Автокоманда

Ети Спорт - Серв. Милошески

2 - 3
Автокоманда

Авто Глобал - Серв. Милошески

0 - 3
Автокоманда

Серв. Милошески - Реума

0 - 4
Маџари

Дома Гостилница - Серв. Милошески

2 - 2
Автокоманда

Серв. Милошески - Клими.мк

8:30 pm
Автокоманда

Студеничани - Серв. Милошески

5 - 2
Маџари

Сер. Милошески - 2 Брата

3 - 1

Гостилница Дома — Сервис Милошевски

2 - 2

Дака Македонија — Сервис Милошевски

0 - 3

Евротип — Сервис Милошевски

7 - 2

Сервис Милошевски — Кисела Вода

3 - 4

Реума — Сервис Милошевски

1 - 3

Сервис Милошевски — Серава

3 - 0

Сервис Милошевски — Сопро

3 - 2

Аматери — Сервис Милошевски

5 - 4

Сервис Милошевски — Градска Меана Грамоси

1 - 2

Дентал Имплант Солушн — Сервис Милошевски

3 - 1

Сервис Милошевски — Индирект

2 - 1

Авто Глобал — Сервис Милошевски

2 - 7

Сервис Милошевски — Галакси

4 - 6

Сервис Милошевски — Јанта Волеј Драчево

2 - 12

Македонска Пошта — Сервис Милошевски

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас