Лиги
LigaB
Сезони
2021

Тренер Goran Todorovski

Моментална Екипа
Паркленд

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Илир Делија0000001566.676.6726.670
5Хајрула Хајрули0030011566.676.6726.670
6Сабит Ајдар0000001369.237.6923.080
7Дејан Кајсторовски01230101566.676.6726.670
8Ненад Ацковиќ0070001471.437.1421.430
9Кристијан Стојменов0070001566.676.6726.670
10Сулејман Исмаили0260011566.676.6726.670
11Амир Тачи0000001471.437.1421.430
14Зулфет Мустафа0000001464.297.1428.570
17Ненад Тодоровски0080001566.676.6726.670
19Никола Боглев0000001369.237.6923.080
21Боро Мисердовски0020001464.297.1428.570
61Емрах Ибраимов0120001471.437.1421.430
99Мухамед Ќаили0000001471.437.1421.431

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 3

Паркленд - Голден Кар

6:50 pm
Карпош

Балкан - Паркленд

10:10 pm
Маџари

Паркленд - Гиго Трејд

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - Паркленд

9:20 pm
Автокоманда

Паркленд - Иглс

9:20 pm
Автокоманда

Општина Чаиp - Паркленд

7:40 pm
Маџари

Линкс - Паркленд

10:10 pm
Автокоманда

Паркленд - Џовинаци

0 - 3
Маџари

БтоБет - Паркленд

0 - 3
Автокоманда

Паркленд - Батинца

4 - 2
Автокоманда

Паркленд - Работнички 93

1 - 1
Карпош

Комп. Атанасовски - Паркленд

2 - 6
Маџари

ЈПК Хигиена - Паркленд

3 - 0
Карпош

Паркленд - Слобода

0 - 4
Карпош

Маседониан Вориорс - Паркленд

1 - 4

БтоБет — Паркленд

7 - 3

Батинца — Паркленд

4 - 5

Голден Кар — Паркленд

6 - 6

Паркленд — Работнички 93

2 - 3

Компанија Атанасовски — Паркленд

5 - 3

Паркленд — Општина Чаиp

5 - 3

Паркленд — Слобода

1 - 4

Маседониан Вориорс — Паркленд

6 - 3

Паркленд — Балкан

4 - 6

Гиго Трејд — Паркленд

4 - 3

Паркленд — Грин Мобајл

2 - 1

Иглс — Паркленд

2 - 5

Паркленд — Линкс

2 - 5

Паркленд — ЈП Комунална Хигиена

1 - 3

Џовинаѕи — Паркленд

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас