Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Fatim-AlitiФатим Алит0010001546.676.6746.670
2Asip-FeriziАсип Феризи0070001546.676.6746.670
3Arber-ShaqiriАрбер Шакири0070001546.676.6746.670
4Besnik-SulejmaniБесник Сулејмани0010001546.676.6746.670
5Sunaj-RamadaniСунај Рамадан0030101546.676.6746.671
6Erhan-RamadanЕрхан Рамадан0010001546.676.6746.670
7Belerim-SulejmaniБелерим Сулејмани0020001546.676.6746.670
8Visar-GaniuВисар Ганиу0000001546.676.6746.670
9Веби Исмаил0060001163.640.0036.360
10Ervin-AziriЕрвин Азири0010001546.676.6746.670
11Eroll-IbishiЕрол Ибиши00180001546.676.6746.670

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0

Општина Чаиp - Слобода

8:30 pm
Карпош

Батинца - Општина Чаиp

9:20 pm
Карпош

Голден Кар - Општина Чаиp

10:10 pm
Автокоманда

Работнички 93 - Општина Чаиp

9:20 pm
Карпош

Општина Чаиp - Комп. Атанасовски

9:20 pm
Автокоманда

Општина Чаиp - Паркленд

3 - 0
Автокоманда

Општина Чаиp - МКД Вориорс

4 - 5
Карпош

Балкан - Општина Чаиp

1 - 5
Карпош

Општина Чаиp - Гиго Трејд

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - Општина Чаиp

3 - 0
Маџари

Општина Чаиp - Иглс

3 - 1
Автокоманда

Општина Чаиp - ЈПК Хигиена

1 - 4
Маџари

Линкс - Општина Чаиp

3 - 0
Автокоманда

Општина Чаиp - Џовинаци

2 - 2
Карпош

БтоБет - Општина Чаир

5 - 6

Балкан — Општина Чаиp

2 - 3

Општина Чаиp — Гиго Трејд

2 - 4

Грин Мобајл — Општина Чаиp

2 - 9

Општина Чаиp — Иглс

5 - 0

Линкс — Општина Чаиp

5 - 3

Паркленд — Општина Чаиp

4 - 3

Општина Чаиp — Џовинаѕи

2 - 5

БтоБет — Општина Чаиp

3 - 2

Општина Чаиp — Батинца

5 - 4

Општина Чаиp — Голден Кар

3 - 4

Општина Чаиp — Работнички 93

3 - 2

Компанија Атанасовски — Општина Чаиp

5 - 5

ЈП Комунална Хигиена — Општина Чаиp

4 - 1

Општина Чаиp — Слобода

6 - 3

Маседониан Вориорс — Општина Чаиp

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас