Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Vladimir Kusic0040001181.829.099.090
Nikola Dimovski0000016100.000.000.000
Ivica-IlievskiIvica Ilievski00190001190.919.090.000
Dime Ilievski0030007100.000.000.000
Stefan Dimovski0060001181.829.099.090
Toni-BrnjacevskiToni Brnjacevski000000988.8911.110.000
Sashe-JovanovskiSashe Jovanovski00100001283.338.338.330
Martin-SterjanovskiMartin Sterjanovski0080001181.829.099.090
Ljupco-PavkovicLjupco Pavkovic000000988.8911.110.000
Dragan-BrnjacevskiDragan Brnjacevski0090001181.829.099.090
Dino-AchevskiDino Achevski0080001080.0010.0010.000
Darko-Lebac-IlievskiDarko Lebac Ilievski000000988.8911.110.000
Darko-IlievskiDarko Ilievski0000001190.910.009.090
Aleksandar-AngelovskiAleksandar Angelovski0030001190.919.090.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

8:30 pm
Маџари

Јанта Волеј - Авто Глобал

9:20 pm
Автокоманда

Авто Глобал - Дентал Солушн

8:30 pm
Маџари

Реума - Авто Глобал

8:30 pm
Маџари

Авто Глобал - Дома Гостилница

7:40 pm
Автокоманда

Клими.мк - Авто Глобал

8:30 pm
Маџари

Студеничани - Авто Глобал

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Авто Глобал

3 - 0
Маџари

Авто Глобал - Галакси

2 - 3
Автокоманда

Авто Глобал - Серв. Милошески

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Авто Глобал

1 - 2
Автокоманда

Авто Глобал - Дака Македонија

0 - 3
Маџари

Сопро - Авто Глобал

6 - 2
Маџари

Авто Глобал - Мршевци

0 - 3
Автокоманда

Ети Спорт - Авто Глобал

3 - 0
Маџари

Авто Глобал - Македонска Пошта

0 - 3

Евротип — Авто Глобал

10 - 3

Авто Глобал — Кисела Вода

8 - 4

Авто Глобал — Реума

0 - 3

Серава — Авто Глобал

3 - 1

Авто Глобал — Сопро

1 - 6

Аматери — Авто Глобал

6 - 4

Авто Глобал — Градска Меана Грамоси

2 - 9

Дентал Имплант Солушн — Авто Глобал

10 - 2

Авто Глобал — Индирект

2 - 3

Авто Глобал — Јанта Волеј Драчево

0 - 3

Галакси — Авто Глобал

2 - 1

Авто Глобал — Сервис Милошевски

2 - 10

Македонска Пошта — Авто Глобал

2 - 2

Авто Глобал — Гостилница Дома

1 - 2

Дака Македонија — Авто Глобал

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас