Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Dalibor Jovanovski00100001346.1515.3838.460
Леонид Игнатов002000250.0050.000.000
Vasko-RisteskiVasko Risteski0070001346.1515.3838.460
Martin Angelovski000000757.1414.2928.570
Mladen-SpasovskiMladen Spasovski0000001346.1515.3838.460
Ljupco-StojanovskiLjupco Stojanovski0020001346.1515.3838.460
Martin-NikoloskiMartin Nikoloski0060001145.4518.1836.360
Hristijan-StojanovskiHristijan Stojanovski0020001250.008.3341.670
Brane-StojanovskiBrane Stojanovski0020001250.008.3341.670
Daniel-StojanovskiDaniel Stojanovski0010001154.559.0936.360
Bojan-DejanovskiBojan Dejanovski0000001145.459.0945.450
Aleksandar-NedevAleksandar Nedev0060001050.0010.0040.000
Ivica002000862.5012.5025.000
Onur Eman000000944.4411.1144.440
Darko0000001050.0010.0040.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Мршевци - Галакси

0 - 3
Автокоманда

Македонска Пошта - Мршевци

10:10 pm
Автокоманда

Дома Гостилница - Мршевци

7:40 pm
Маџари

Мршевци - Клими.мк

8:30 pm
Автокоманда

Мршевци - Студеничани

0 - 3
Маџари

2 Брата - Мршевци

9:20 pm
Маџари

Серв. Милошески - Мршевци

3 - 0
Маџари

Мршевци - Кисела Вода

3 - 3
Автокоманда

Дака Македонија - Мршевци

3 - 0
Маџари

Мршевци - Сопро

8:30 pm
Автокоманда

Мршевци - Јанта Волеј

2 - 7
Маџари

Ети Спорт - Мршевци

6 - 2
Маџари

Авто Глобал - Мршевци

2 - 5
Маџари

Мршевци - Дентал Солушн

3 - 0
Автокоманда

Реума - Мршевци

3 - 0

Аматери — Сопро

3 - 3

Аматери — Јанта Волеј Драчево

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Аматери

3 - 1

Аматери — Дентал Имплант Солушн

1 - 2

Индирект — Аматери

1 - 6

Аматери — Авто Глобал

2 - 6

Галакси – Аматери

3 - 2

Аматери — Сервис Милошевски

3 - 6

Македонска Пошта — Аматери

2 - 2

Гостилница Дома — Аматери

1 - 2

Аматери — Дака Македонија

2 - 1

Евротип — Аматери

4 - 3

Аматери — Кисела Вода

9 - 6

Реума — Аматери

2 - 3

Аматери — Серава

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас