Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Darko-AngelovskiДарко Ангеловски0020001573.336.6720.000
2Filip-AtanasovskiФилип Атанасовски0000001369.237.6923.080
3Hristijan-StojanovskiХристијан Стојановски0030001573.336.6720.000
4Петар Ѓорѓиевски0040101573.336.6720.000
5David-PetrushevskiДавид Петрушевски0000001471.437.1421.430
6Стефан Станојковиќ0050001573.336.6720.000
7Андреј Богдановиќ0090201573.336.6720.000
8Hristijan-MilenkovskiХристијан Миленковски0010001573.336.6720.000
9Filip-GjorgjievskiФилип Ѓорѓиевски00100101573.336.6720.000
10David-MarkovskiДавид Марковски00110001573.336.6720.000
11Дамјан Божиновски0000001471.437.1421.430
12Стефан Денковиќ0000001369.237.6923.080

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

0 - 3
Карпош

Слобода - Комп. Атанасовски

10:10 pm
Маџари

Гиго Трејд - Комп. Атанасовски

3 - 0
Карпош

Комп. Атанасовски - Грин Мобајл

9:20 pm
Автокоманда

Иглс - Комп. Атанасовски

9:20 pm
Карпош

Општина Чаиp - Комп. Атанасовски

8:30 pm
Автокоманда

Комп. Атанасовски - Линкс

9:20 pm
Карпош

Комп. Атанасовски - Џовинаци

3 - 0
Карпош

Комп. Атанасовски - БтоБет

3 - 1
Маџари

Батинца - Комп. Атанасовски

7:40 pm
Карпош

Комп. Атанасовски - Голден Кар

Одложено
Карпош

Работнички 93 - Комп. Атанасовски

4 - 5
Маџари

ЈПК Хигиена - Комп. Атанасовски

1 - 1
Карпош

Комп. Атанасовски - Паркленд

3 - 1
Карпош

Комп. Атанасовски - МКД Вориорс

3 - 4
Автокоманда

Балкан - Компанија Атанасовски

0 - 3

Гиго Трејд — Компанија Атанасовски

5 - 2

Компанија Атанасовски — Грин Мобајл

2 - 3

Иглс — Компанија Атанасовски

1 - 1

Линкс — Компанија Атанасовски

2 - 3

Компанија Атанасовски — Паркленд

4 - 0

Компанија Атанасовски — Џовинаѕи

5 - 2

Компанија Атанасовски — БтоБет

4 - 2

Батинца — Компанија Атанасовски

1 - 0

Компанија Атанасовски — Голден Кар

4 - 5

Работнички 93 — Компанија Атанасовски

3 - 4

ЈП Комунална Хигиена — Компанија Атанасовски

3 - 2

Компанија Атанасовски — Општина Чаиp

1 - 2

Слобода — Компанија Атанасовски

4 - 5

Компанија Атанасовски — Маседониан Вориорс

2 - 6

Балкан — Компанија Атанасовски

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас