Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Erkan Sabani00100011181.829.099.090
Egzon Jasiri0010001181.829.099.090
Sulejman Ibraimi0010001181.829.099.091
Muamed Osmani0010001181.829.099.090
Ensar000000683.330.0016.670
Jakup Ramadani00150001181.829.099.090
Furkan Sabani0030001080.0010.0010.000
Elesa Mesiri0060001080.0010.0010.000
Besnik Ljatifaj0040001181.829.099.090
Emes Jusufi0040001181.829.099.090
Omer Osman00100001181.829.099.090
Hamza0030001100.000.000.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Македонска Пошта - Клими.мк

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Клими.мк

7:40 pm
Маџари

Мршевци - Клими.мк

3 - 0
Автокоманда

Клими.мк - Ети Спорт

7:40 pm
Автокоманда

Клими.мк - Авто Глобал

7:40 pm
Автокоманда

Клими.мк - Дентал Солушн

0 - 3
Маџари

Клими.мк - Реума

2 - 5
Автокоманда

Дома Гостилница - Клими.мк

Одложено
Маџари

Јанта Волеј - Клими.мк

0 - 5
Автокоманда

Клими.мк - Студеничани

0 - 3
Маџари

2 Брата - Клими.мк

4 - 2
Автокоманда

Клими.мк - Галакси

2 - 2
Автокоманда

Серв. Милошески - Клими.мк

3 - 0
Маџари

Клими.мк - Кисела Вода

2 - 3
Автокоманда

Дака Македонија - Клими.мк

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Серава

6 - 4

Серава — Дентал Имплант Солушн

3 - 0

Индирект — Серава

0 - 3

Серава — Авто Глобал

2 - 9

Галакси — Серава

1 - 3

Сервис Милошевски — Серава

4 - 3

Серава — Македонска Пошта

6 - 1

Гостилница Дома — Серава

0 - 3

Серава — Дака Македонија

6 - 1

Серава — Евротип

8 - 6

Серава — Кисела Вода

4 - 7

Реума — Серава

1 - 1

Јанта Волеј Драчево — Серава

10 - 1

Серава — Сопро

2 - 3

Аматери — Серава

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас