Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Done Nasevski001000911.110.0088.890
Darko Kaevski0034000137.690.0092.310
Goran Kaevski000000137.690.0092.310
Oliver Savovski000000128.330.0091.670
Stefan000000119.090.0090.910
Vladimir Nikoloski000000128.330.0091.670
Aleksandar000000137.690.0092.310
Filip Ivanov0010001010.000.0090.000
Hristijan0030001010.000.0090.000
Vlatko00000070.000.00100.000
Andrej00000080.000.00100.000
Mitko Jordanov00100030.000.00100.000
Pece Naumovski002000911.110.0088.890

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

3 - 0
Автокоманда

Кисела Вода - Македонска Пошта

1 - 1
Маџари

Кислеа Вода - 2 Брата

3 - 0
Автокоманда

Галакси - Кисела Вода

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Серв. Милошески

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Јанта Волеј

3 - 0
Маџари

Дака Македонија - Кисела Вода

0 - 0
Автокоманда

Кисела Вода - Сопро

3 - 0
Маџари

Мршевци - Кисела Вода

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Ети Спорт

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Авто Глобал

3 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Кисела Вода

3 - 0
Маџари

Реума - Кисела Вода

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Дома Гостилница

3 - 0
Маџари

Клими.мк - Кисела Вода

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Студеничани

8 - 5

Индирект — Кисела Вода

10 - 3

Авто Глобал — Кисела Вода

1 - 2

Кисела Вода — Галакси

7 - 2

Сервис Милошевски — Кисела Вода

3 - 0

Кисела Вода — Македонска Пошта

3 - 8

Кисела Вода — Гостилница Дома

2 - 6

Кисела Вода — Дака Македонија

0 - 3

Евротип — Кисела Вода

10 - 4

Јанта Волеј Драчево — Кисела Вода

3 - 11

Кисела Вода — Реума

8 - 6

Серава — Кисела Вода

7 - 4

Кисела Вода — Сопро

4 - 3

Аматери — Кисела Вода

2 - 5

Кисела Вода — Градска Меана Грамоси

11 - 3

Дентал Имплант Солушн — Кисела Вода

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас