Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Ридван Азири0010011560.0013.3326.670
3Јетон Дарилишта00190001457.1414.2928.570
4Ерхан Идризи0020001457.1414.2928.570
5Мирсад Бахтјар0100001457.1414.2928.570
6Горан Смилевски0120001457.1414.2928.570
7Агим Вејсели01100101560.0013.3326.670
8Шабан Сулејман0060001457.1414.2928.570
9Илјас Бахтјар0030001457.1414.2928.570
10Суфат Зулфи0050001457.1414.2928.570
11Симбат Емин0070011560.0013.3326.670
17Зекир Зендели0090001560.0013.3326.670
18Абдулах Бислими0000001457.1414.2928.570

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0
Карпош

ЈП Комунална Хигиена - Слобода

7:40 pm
Карпош

ЈПК Хигиена - Џовинаци

6:50 pm
Карпош

МКД Вориорс - ЈПК Хигиена

3 - 0
Карпош

ЈПК Хигиена - БтоБет

10:10 pm
Автокоманда

Балкан - ЈПК Хигиена

6:50 pm
Карпош

ЈПК Хигиена - Батинца

6:50 pm
Маџари

Гиго Трејд - ЈПК Хигиена

6:50 pm
Карпош

ЈПК Хигиена - Голден Кар

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - ЈПК Хигиена

6:50 pm
Карпош

ЈПК Хигиена - Работнички 93

4 - 2
Маџари

Иглс - ЈПК Хигиена

4 - 5
Маџари

ЈПК Хигиена - Комп. Атанасовски

3 - 1
Автокоманда

Општина Чаиp - ЈПК Хигиена

2 - 6
Маџари

ЈПК Хигиена - Паркленд

2 - 2
Карпош

Линкс - ЈПК Хигиена

6 - 3

ЈП Комунална Хигиена — Џовинаѕи

5 - 9

Маседониан Вориорс — ЈП Комунална Хигиена

3 - 4

ЈП Комунална Хигиена — БтоБет

9 - 5

Балкан — ЈП Комунална Хигиена

2 - 7

ЈП Комунална Хигиена — Батинца

3 - 5

Гиго Трејд — ЈП Комунална Хигиена

5 - 4

ЈП Комунална Хигиена — Голден Кар

2 - 3

Грин Мобајл — ЈП Комунална Хигиена

2 - 2

ЈП Комунална Хигиена — Работнички 93

1 - 4

Иглс — ЈП Комунална Хигиена

3 - 4

ЈП Комунална Хигиена — Компанија Атанасовски

2 - 4

Линкс — ЈП Комунална Хигиена

5 - 5

ЈП Комунална Хигиена — Општина Чаиp

2 - 5

Паркленд — ЈП Комунална Хигиена

3 - 1

ЈП Комунална Хигиена — Слобода

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас