Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Kiro S0000001050.0030.0020.000
Martin Zumerkovski0000001154.5527.2718.180
Gorian Angelovski00270011258.3325.0016.670
Dalibor Vucevski0030001154.5527.2718.180
Darko Sterkovski0090001258.3325.0016.670
Mario Angelov0020001258.3325.0016.670
Teo Dimitrovski0040001258.3325.0016.670
Luka Angelevski00100001258.3325.0016.670
Kristijan Dakoski0000001154.5527.2718.180
Ivo Mojsovski0020001050.0030.0020.000
Ljuben Mitrev0000001154.5527.2718.181
Kristijan Lazeski0000001050.0030.0020.000
Nikola Mojsovski00100010.00100.000.000
Teo001000333.3333.3333.330

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

3 - 0
Автокоманда

Јанта Волеј - Македонска Пошта

8:30 pm
Маџари

Јанта Волеј - Авто Глобал

7:40 pm
Автокоманда

Серв. Милошески - Јанта Волеј

9:20 pm
Маџари

Јанта Волеј - Дентал Солушн

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Јанта Волеј

10:10 pm
Маџари

Јанта Волеј - Реума

9:20 pm
Автокоманда

Дака Македонија - Јанта Волеј

2 - 4
Маџари

Јанта Волеј - Дома Гостилница

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Јанта Волеј

Одложено
Маџари

Јанта Волеј - Клими.мк

8:30 pm
Автокоманда

Мршевци - Јанта Волеј

2 - 2
Маџари

Јанта Волеј - Студеничани

0 - 6
Автокоманда

Ети Спорт - Јанта Волеј

3 - 0
Маџари

Јанта Волеј - 2 Брата

6 - 2
Маџари

Јанта Волеј - Галакси

3 - 0

Јанта Волеј Драчево — Македонска Пошта

3 - 3

Аматери — Јанта Волеј Драчево

1 - 6

Јанта Волеј Драчево — Гостилница Дома

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Јанта Волеј Драчево

6 - 1

Јанта Волеј Драчево — Дака Македонија

1 - 4

Дентал Имплант Солушн — Јанта Волеј Драчево

3 - 0

Јанта Волеј Драчево — Евротип

0 - 13

Индирект — Јанта Волеј Драчево

10 - 4

Јанта Волеј Драчево — Кисела Вода

2 - 3

Авто Глобал — Јанта Волеј Драчево

1 - 6

Јанта Волеј Драчево — Реума

4 - 4

Галакси — Јанта Волеј Драчево

1 - 1

Јанта Волеј Драчево — Серава

4 - 6

Сервис Милошевски — Јанта Волеј Драчево

7 - 0

Јанта Волеј Драчево — Сопро

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас