Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Naum-NoveskiНаум Новески0000001526.670.0073.330
2Алмир Исламович0010001526.670.0073.330
3Митат Мемеди0000101526.670.0073.330
4Андреј Аврамоски0000101526.670.0073.330
5Бујамин Ајрула0020021526.670.0073.330
6Амир Иљазовски002000944.440.0055.560
7Елдин Равмановски0050001526.670.0073.330
8Едо Јукович0040001526.670.0073.330
9Армин Мандал0030101526.670.0073.330
10Гезим Бакиевски01220201040.000.0060.000
11Синишта Петковски0040101526.670.0073.330
12Сунај Рамадани0010001428.570.0071.430

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

0 - 3
Карпош

Слобода - Грин Мобајл

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - Работнички 93

3 - 0
Карпош

Комп. Атанасовски - Грин Мобајл

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - Паркленд

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - МКД Вориорс

3 - 0
Карпош

Балкан - Грин Мобајл

0 - 3
Маџари

Грин Мобајл - Гиго Трејд

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - ЈПК Хигиена

3 - 0
Маџари

Иглс - Грин Мобајл

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - Општина Чаиp

3 - 0
Карпош

Линкс - Грин Мобајл

5 - 2
Карпош

Грин Мобајл - Џовинаци

11 - 1
Карпош

БтоБет - Грин Мобајл

3 - 5
Карпош

Грин Мобајл - Батинца

3 - 2
Автокоманда

Голден Кар - Грин Мобајл

0 - 6

Грин Мобајл — Работнички 93

5 - 2

Компанија Атанасовски — Грин Мобајл

2 - 4

Грин Мобајл — Општина Чаиp

1 - 10

Слобода — Грин Мобајл

7 - 4

Грин Мобајл — Маседониан Вориорс

3 - 5

Балкан — Грин Мобајл

3 - 0

Грин Мобајл — Гиго Трејд

2 - 3

Грин Мобајл — ЈП Комунална Хигиена

2 - 1

Иглс — Грин Мобајл

3 - 7

Грин Мобајл — Линкс

4 - 3

Паркленд — Грин Мобајл

1 - 3

Грин Мобајл — Џовинаѕи

7 - 3

БтоБет — Грин Мобајл

0 - 14

Грин Мобајл — Батинца

6 - 3

Голден Кар — Грин Мобајл

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас