Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Sase-MinovskiSase Minovski005000728.570.0071.430
Ljupco-Marinkovski2Ljupco Marinkovski006000520.000.0080.000
Ljupco-MarinkovskiLjupco Marinkovski002000540.000.0060.000
Ivica-BabunskiIvica Babunski000000540.000.0060.000
Goran-EfremovGoran Efremov003000425.000.0075.000
Goce-JanevskiGoce Janevski005000728.570.0071.430
Darko-PetrovDarko Petrov000000425.000.0075.000
Boban-ZlatanovskiBoban Zlatanovski003000520.000.0080.000
Antonio-MitrevAntonio Mitrev000000520.000.0080.000
Tus-ZeficTus-Zefic000000425.000.0075.000
Riste-NakovskiRiste Nakovski000000520.000.0080.000
Sase000000425.000.0075.000
Aleksandar A000000425.000.0075.000
Leonid000000333.330.0066.670
Tino00100020.000.00100.000
Andrej00000020.000.00100.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Мршевци - Галакси

0 - 3

Македонска Пошта - Галакси

7:40 pm
Маџари

Серв. Милошески - Галакси

3 - 0
Автокоманда

Галакси - Кисела Вода

7:40 pm
Маџари

Дака Македонија - Галакси

3 - 0
Маџари

Галакси - Сопро

3 - 0
Маџари

Галакси - Ети Спорт

3 - 0
Маџари

Авто Глобал - Галакси

10:10 pm
Автокоманда

Галакси - Дентал Солушн

2 - 8
Маџари

Галакси - Реума

7 - 7
Автокоманда

Галакси - Дома Гостилница

4 - 2
Автокоманда

Клими.мк - Галакси

2 - 8
Маџари

Галакси - Студеничани

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Галакси

6 - 2
Маџари

Јанта Волеј - Галакси

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Серава

3 - 0

Сопро — Градска Меана Грамоси

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Аматери

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Јанта Волеј Драчево

3 - 0

Дентал Имплант Солушн — Градска Меана Грамоси

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Индирект

6 - 4

Авто Глобал — Градска Меана Грамоси

3 - 0

Градска Меана Грамоси — Галакси

5 - 4

Сервис Милошевски — Градска Меана Грамоси

6 - 4

Градска Меана Грамоси — Македонска Пошта

5 - 3

Гостилница Дома — Градска Меана Грамоси

3 - 2

Дака Македонија — Градска Меана Грамоси

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Евротип

2 - 5

Кисела Вода — Градска Меана Грамоси

2 - 9

Градска Меана Грамоси — Реума

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас