Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Ivicia Bozinovski0000001485.7114.290.000
Kire Krstevski0070001485.7114.290.000
Dimitar Ivanovski0010001485.7114.290.000
Aleksandar Bozinov0040011485.7114.290.000
Dario Kocevski0000001190.919.090.000
Stefan Angelkovski0030001392.317.690.000
Andrej Tasevski0050001291.678.330.000
Zoki Taseski00270011384.6215.380.000
Dalibor Todorovski0090001384.6215.380.000
Mihajlo Nacevski0010001190.919.090.000
Martin0000001291.678.330.000
Jasmin Pelic00100001392.317.690.000
Mihail Najdeski0010009100.000.000.000
Darko Dodevski0060001291.678.330.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

3 - 0
Автокоманда

Дома Гостилница - Македонска Пошта

10:10 pm
Автокоманда

Дома Гостилница - Мршевци

3 - 0
Маџари

Дома Гостилница - Ети Спорт

8:30 pm
Маџари

Авто Глобал - Дома Гостилница

8:30 pm
Маџари

Дома Гостилница - Дентал Солушн

10:10 pm
Автокоманда

Реума - Дома Гостилница

2 - 4
Маџари

Јанта Волеј - Дома Гостилница

2 - 5
Автокоманда

Дома Гостилница - Клими.мк

7 - 2
Маџари

Студеничани - Дома Гостилница

0 - 3
Автокоманда

2 Брата - Дома Гостилница

7 - 7
Автокоманда

Галакси - Дома Гостилница

0 - 4
Маџари

Дома Гостилница - Серв. Милошески

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Дома Гостилница

1 - 0
Маџари

Дома Гостилница - Дака Македонија

3 - 0
Автокоманда

Гостилница Дома - Сопро

3 - 1

Гостилница Дома — Сервис Милошевски

1 - 4

Македонска Пошта — Гостилница Дома

1 - 6

Јанта Волеј Драчево — Гостилница Дома

4 - 2

Гостилница Дома — Дака Македонија

0 - 3

Евротип — Гостилница Дома

3 - 8

Кисела Вода — Гостилница Дома

3 - 5

Реума — Гостилница Дома

6 - 1

Гостилница Дома — Серава

2 - 10

Сопро — Гостилница Дома

2 - 2

Гостилница Дома — Аматери

5 - 3

Гостилница Дома — Градска Меана Грамоси

2 - 6

Дентал Имплант Солушн — Гостилница Дома

9 - 3

Гостилница Дома — Индирект

2 - 2

Авто Глобал — Гостилница Дома

6 - 1

Гостилница Дома — Галакси

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас