Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Сашо Тодоров0000001513.3313.3373.330
4Андреј Панов0020001513.3313.3373.330
7Христијан Видиновски0010001513.3313.3373.330
10Марко Апостолоски00140001513.3313.3373.330
11Томи Алексиќ0020001513.3313.3373.330
12Борис Лукановски00100050.000.00100.000
22Леонид Јандреоски0060001513.3313.3373.331
26Петар Мукоски0000001513.3313.3373.330
27Давид Петрушевски0020001513.3313.3373.330
42Антон Џини0050001315.3815.3869.231
80Давид Иванов0030001513.3313.3373.330
3000Добромир Алексиќ00000050.000.00100.000

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0
Карпош

Џовинаци - Слобода

7:40 pm
Карпош

ЈПК Хигиена - Џовинаци

3 - 0
Карпош

Џовинаци - БтоБет

7:40 pm
Карпош

Батинца - Џовинаци

7:40 pm
Карпош

Џовинаци - Голден Кар

9:20 pm
Маџари

Работнички 93 - Џовинаци

9:20 pm
Карпош

Комп. Атанасовски - Џовинаци

10:10 pm
Автокоманда

Паркленд - Џовинаци

6:50 pm
Автокоманда

Џовинаци - МКД Вориорс

4 - 3
Карпош

Балкан - Џовинаци

Одложено
Карпош

Џовинаци - Гиго Трејд

5 - 2
Карпош

Грин Мобајл - Џовинаци

2 - 5
Автокоманда

Џовинаци - Иглс

3 - 0
Автокоманда

Општина Чаиp - Џовинаци

3 - 4
Карпош

Џовинаци - Линкс

6 - 3

ЈП Комунална Хигиена — Џовинаѕи

1 - 2

Џовинаѕи — БтоБет

4 - 3

Батинца — Џовинаѕи

1 - 5

Џовинаѕи — Голден Кар

9 - 1

Работнички 93 — Џовинаѕи

4 - 0

Компанија Атанасовски — Џовинаѕи

4 - 3

Општина Чаиp — Џовинаѕи

6 - 3

Џовинаѕи — Слобода

3 - 3

Џовинаѕи — Маседониан Вориорс

3 - 3

Балкан — Џовинаѕи

0 - 9

Џовинаѕи — Гиго Трејд

1 - 3

Грин Мобајл — Џовинаѕи

4 - 5

Џовинаѕи — Иглс

9 - 4

Линкс — Џовинаѕи

1 - 3

Џовинаѕи — Паркленд

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас