Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Бојан Рајчиновски0000001442.860.0057.140
2Виктор Василев0010001442.860.0057.140
3Виктор Максимовиќ0110001442.860.0057.140
5Коле Стојановски0000001442.860.0057.140
6Филип Најдоски0120001442.860.0057.140
7Христијан Марковиќ0040001442.860.0057.141
8Бењамин Мехмет0020001442.860.0057.140
9Кире Стаматовски00100001442.860.0057.140
10Стефан Најдоски0060001442.860.0057.140
11Филип Милевски0080011442.860.0057.140
14Мартин Стојановски1050111346.150.0053.850
20Петар Митковски0020001442.860.0057.140

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0
Карпош

Гиго Трејд - Слобода

10:10 pm
Маџари

Гиго Трејд - Комп. Атанасовски

10:10 pm
Маџари

Паркленд - Гиго Трејд

6:50 pm
Карпош

МКД Вориорс - Гиго Трејд

7:40 pm
Карпош

Гиго Трејд - Балкан

6:50 pm
Маџари

Гиго Трејд - ЈПК Хигиена

0 - 3
Маџари

Грин Мобајл - Гиго Трејд

3 - 5
Карпош

Гиго Трејд - Иглс

1 - 5
Карпош

Општина Чаиp - Гиго Трејд

3 - 5
Маџари

Гиго Трејд - Линкс

Одложено
Карпош

Џовинаци - Гиго Трејд

1 - 2
Карпош

Гиго Трејд - БтоБет

Прекината
Карпош

Батинца - Гиго Трејд

6:50 pm
Автокоманда

Голден Кар - Гиго Трејд

2 - 1
Маџари

Гиго Трејд - Работнички 93

0 - 3

Гиго Трејд — Компанија Атанасовски

2 - 3

Општина Чаиp — Гиго Трејд

3 - 0

Гиго Трејд — Слобода

3 - 4

Маседониан Вориорс — Гиго Трејд

4 - 2

Гиго Трејд — Балкан

3 - 5

Гиго Трејд — ЈП Комунална Хигиена

3 - 0

Грин Мобајл — Гиго Трејд

3 - 2

Гиго Трејд — Иглс

1 - 2

Линкс — Гиго Трејд

4 - 6

Гиго Трејд — Паркленд

0 - 9

Џовинаѕи — Гиго Трејд

4 - 5

Гиго Трејд — БтоБет

4 - 2

Батинца — Гиго Трејд

4 - 2

Голден Кар — Гиго Трејд

2 - 3

Гиго Трејд — Работнички 93

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас