Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Vladislav-IlicVladislav Ilic0000003100.000.000.000
Stefan-VelkovskiStefan Velkovski001000475.000.0025.000
Stefan-TodorovskiStefan Todorovski000000475.000.0025.000
NIkica-PetrushevskiNIkica Petrushevski003000475.000.0025.000
Ivan-VukanovskiIvan Vukanovski003000475.000.0025.000
Ivan-Stojanovski-SvaboIvan Stojanovski-Svabo001000475.000.0025.000
Ivan-Krstevski-ZmijaIvan Krstevski-Zmija0000003100.000.000.000
Filip-TrajkovskiFilip Trajkovski000000475.000.0025.000
Driton-CelepiDriton Celepi0000003100.000.000.000
David-StojkovskiDavid Stojkovski000000475.000.0025.000
Boban-TrajkovskiBoban Trajkovski0020003100.000.000.000
Aleksandar-KiprijanovskiAleksandar Kiprijanovski0010003100.000.000.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

3 - 0

Ети Спорт - Македонска Пошта

3 - 0
Автокоманда

Реума - Ети Спорт

3 - 0
Маџари

Дома Гостилница - Ети Спорт

3 - 0
Автокоманда

Клими.мк - Ети Спорт

0 - 3
Маџари

Ети Спорт - Студеничани

0 - 0
Автокоманда

Ети Спорт - 2 Брата

3 - 0
Маџари

Галакси - Ети Спорт

0 - 3
Автокоманда

Ети Спорт - Серв. Милошески

0 - 3
Маџари

Кисела Вода - Ети Спорт

1 - 6
Маџари

Ети Спорт - Дака Македонија

0 - 3
Автокоманда

Сопро - Ети Спорт

2 - 7
Маџари

Ети Спорт - Мршевци

0 - 6
Автокоманда

Ети Спорт - Јанта Волеј

0 - 3
Автокоманда

Ети Спорт - Авто Глобал

2 - 5
Маџари

Дентал Солушн - Ети Спорт

0 - 3

Евротип — Авто Глобал

0 - 3

Евротип — Галакси

0 - 3

Евротип — Сервис Милошевски

3 - 0

Македонска Пошта — Евротип

0 - 3

Евротип — Гостилница Дома

3 - 0

Дака Македонија — Евротип

3 - 0

Јанта Волеј Драчево — Евротип

0 - 3

Евротип — Кисела Вода

3 - 0

Реума — Евротип

6 - 1

Серава — Евротип

1 - 6

Сопро — Евротип

2 - 1

Евротип — Аматери

0 - 3

Градска Меана Грамоси — Евротип

2 - 1

Евротип — Дентал Имплант Солушн

4 - 4

Евротип — Индирект

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас