Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Шефки Бериша000000333.3333.3333.330
Бејџудин Шабани002000333.3333.3333.330
Садат Реѓепи00100010.000.00100.000
Арбен Рамадани000000520.0020.0060.000
Ахмет Амети000000520.0020.0060.000
Бесар Џемаили000000520.0020.0060.000
Ибрахим Синани000000520.0020.0060.000
Илјаз Џан Џошкун001000520.0020.0060.000
Фисник Џони002000520.0020.0060.000
Џихад Љутфиов004000520.0020.0060.000
Мумин Пајазити000000425.0025.0050.000
Шабан Чупи001001425.0025.0050.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

0 - 3
Автокоманда

Македонска Пошта - Студеничани

9:20 pm
Автокоманда

Дака Македонија - Студеничани

3 - 0
Автокоманда

Студеничани - Сопро

8:30 pm
Автокоманда

Мршевци - Студеничани

0 - 3
Маџари

Ети Спорт - Студеничани

8:30 pm
Маџари

Студеничани - Авто Глобал

8 - 2
Автокоманда

Студеничани - Дентал Солушн

2 - 4
Автокоманда

Реума - Студеничани

7 - 2
Маџари

Студеничани - Дома Гостилница

0 - 5
Автокоманда

Клими.мк - Студеничани

2 - 2
Маџари

Јанта Волеј - Студеничани

7 - 4
Автокоманда

Студеничани - 2 Брата

2 - 8
Маџари

Галакси - Студеничани

8:30 pm
Автокоманда

Студеничани - Серв. Милошески

0 - 3
Автокоманда

Кисела Вода - Студеничани

4 - 3

Дака Македонија — Галакси

0 - 3

Евротип — Галакси

1 - 2

Кисела Вода — Галакси

2 - 2

Галакси — Реума

2 - 9

Галакси — Серава

0 - 3

Сопро — Галакси

2 - 6

Галакси – Аматери

3 - 0

Градска Меана Грамоси — Галакси

0 - 3

Галакси — Дентал Имплант Солушн

3 - 0

Индирект — Галакси

0 - 3

Галакси — Авто Глобал

4 - 4

Галакси — Јанта Волеј Драчево

2 - 7

Сервис Милошевски — Галакси

9 - 0

Галакси — Македонска Пошта

6 - 1

Гостилница Дома — Галакси

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас