Екипа 99

Лиги
Хоби Fair Play Лига
Сезони
2022
Дома
Фудбалско игралиште Влае

Резултати

(15)
3 - 3
Хоби Fair Play Лига

Општина Карпош - Екипа 99

(14)
5 - 4
Хоби Fair Play Лига

Смарт Менувачница - Екипа 99

(13)
2 - 3
Хоби Fair Play Лига

Екипа 99 - Бадијалџии

(12)
0 - 3
Хоби Fair Play Лига

Мршевци ВМ-СГ - Екипа 99

(11)
2 - 1
Хоби Fair Play Лига

Компанија Атанасовски - Екипа 99

(10)
3 - 0
Хоби Fair Play Лига

Екип 99 - Чип Такси

(9)
0 - 3
Хоби Fair Play Лига

Екипа 99 - Цементарница Усје

(8)
0 - 3
Хоби Fair Play Лига

Екипа 99 vs ГТЦ

(6)
5 - 3
Хоби Fair Play Лига

МОА Проект Студио vs Екипа 99

(5)
5 - 3
Хоби Fair Play Лига

Партизан vs Екипа 99

0 - 3
Хоби Fair Play Лига

Екипа 99 - Ники Инвест

4 - 3
Хоби Fair Play Лига

Бранко Ѓуровски vs Екипа 99

1 - 2
Хоби Fair Play Лига

Комодита Хоум vs Екипа 99

2 - 0
Хоби Fair Play Лига

Жиле Плин vs Екипа 99

4 - 1
Хоби Fair Play Лига

Мак Цем Транс vs Екипа 99