Лиги
LigaA
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Aleksandar Angelevski0060001136.360.0063.640
Ivica-KlenjoskiIvica Klenjoski000000922.220.0077.780
Alek-AngelkovskiAlek Angelkovski0110001020.000.0080.000
Andrej-AndonovAndrej Andonov0020001233.330.0066.670
Angjele-StefanovskiAngjele Stefanovski000000922.220.0077.780
Antonio-AndonovAntonio Andonov0030001127.270.0072.730
Apostol-AngelkovskiApostol Angelkovski0080001136.360.0063.640
Bogoja-AtovskiBogoja Atovski0000001127.270.0072.730
FIlip-PopovskiFIlip Popovski0020001233.330.0066.670
Ljubomir-GeorgievskiLjubomir Georgievski001000922.220.0077.780
Marko0000001030.000.0070.000
Toni Andonov00200020.000.00100.000
Nagip-ShutrakNagip Shutrak0060001233.330.0066.670
Miroslav-StojanovskiMiroslav Stojanovski00100001127.270.0072.730
Nikola-MarkovNikola Markov0060001233.330.0066.670
Petar Minevski00000000.000.000.000
Stojan Popovski00000000.000.000.000
Belmin Culjevic001000825.000.0075.000
Mario Asenov003000825.000.0075.000

Лига A

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12620335863
22420137361
32619166558
42618263456
52316435652
62615383148
72515282447
82614391645
924140102742
102513391142
11308517-4329
12279117-2928
13308220-4726
14304224-7714
15302226-1028
16302028-976

Резултати

6 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Серв. Милошески

3 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Македонска Пошта

9:20 pm
Автокоманда

Авто Глобал - Дентал Солушн

9:20 pm
Маџари

Јанта Волеј - Дентал Солушн

8:30 pm
Автокоманда

Дентал Солушн - Реума

8:30 pm
Маџари

Дома Гостилница - Дентал Солушн

7:40 pm
Автокоманда

Клими.мк - Дентал Солушн

8 - 2
Автокоманда

Студеничани - Дентал Солушн

3 - 0
Маџари

Дентал Солушн - 2 Брата

10:10 pm
Автокоманда

Галакси - Дентал Солушн

3 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Кисела Вода

2 - 5
Маџари

Дака Македонија - Дентал Солушн

3 - 0
Автокоманда

Дентал Солушн - Сопро

2 - 5
Маџари

Мршевци - Дентал Солушн

2 - 5
Маџари

Дентал Солушн - Ети Спорт

3 - 6

Дентал Имплант Солушн — Реума

6 - 4

Серава — Дентал Имплант Солушн

3 - 0

Дентал Имплант Солушн — Сопро

3 - 1

Аматери — Дентал Имплант Солушн

3 - 0

Дентал Имплант Солушн — Градска Меана Грамоси

1 - 4

Дентал Имплант Солушн — Јанта Волеј Драчево

3 - 8

Индирект — Дентал Имплант Солушн

2 - 9

Дентал Имплант Солушн — Авто Глобал

0 - 3

Галакси — Дентал Имплант Солушн

1 - 2

Дентал Имплант Солушн — Сервис Милошевски

2 - 12

Македонска Пошта — Дентал Имплант Солушн

2 - 6

Дентал Имплант Солушн — Гостилница Дома

2 - 5

Дака Македонија — Дентал Имплант Солушн

2 - 1

Евротип — Дентал Имплант Солушн

11 - 3

Дентал Имплант Солушн — Кисела Вода

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас