Лиги
LigaB
Сезони
2021

Балкан

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Саид Таркан00000000.000.000.000
1Елмаз Шата000000147.147.1485.710
2Амел Бекировски000000147.147.1485.710
3Темелко Трпески010010119.090.0090.910
4Дарко Стевиќ002000147.147.1485.710
5Констандин Герос010000147.147.1485.710
6Кристијан Јакимовски002010147.147.1485.710
7Иван Стоилковски000000147.147.1485.711
8Емин Незири017000147.147.1485.710
9Белмин Алјоски000000147.147.1485.710
10Енис Реџеп0018000147.147.1485.710
11Зекирија Осман003000147.147.1485.710
13Игор Барџовски006010147.147.1485.710

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

0 - 3
Карпош

Слобода - Балкан

2 - 1
Карпош

Батинца - Балкан

6:50 pm
Карпош

Балкан - Паркленд

6:50 pm
Маџари

Балкан - МКД Вориорс

10:10 pm
Автокоманда

Балкан - ЈПК Хигиена

7:40 pm
Карпош

Гиго Трејд - Балкан

3 - 0
Карпош

Балкан - Грин Мобајл

8:30 pm
Карпош

Иглс - Балкан

4 - 5
Карпош

Балкан - Општина Чаиp

9:20 pm
Карпош

Линкс - Балкан

4 - 3
Карпош

Балкан - Џовинаци

6 - 3
Карпош

БтоБет - Балкан

Одложено
Карпош

Балкан - Голден Кар

5 - 4
Карпош

Работнички 93 - Балкан

3 - 4
Автокоманда

Балкан - Компанија Атанасовски

5 - 6

Балкан — Општина Чаиp

0 - 3

Слобода — Балкан

0 - 4

Балкан — Маседониан Вориорс

9 - 5

Балкан — ЈП Комунална Хигиена

4 - 2

Гиго Трејд — Балкан

3 - 5

Балкан — Грин Мобајл

5 - 3

Иглс — Балкан

1 - 4

Балкан — Линкс

6 - 3

Паркленд — Балкан

3 - 3

Балкан — Џовинаѕи

4 - 2

БтоБет — Балкан

2 - 0

Батинца — Балкан

4 - 12

Балкан — Голден Кар

8 - 1

Работнички 93 — Балкан

2 - 6

Балкан — Компанија Атанасовски

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас