Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Данчо Младеновски0000001553.3313.3333.330
2Александар Христов0000001553.3313.3333.330
3Панче Стојановски000000850.0012.5037.500
5Филип Костадинов0000001553.3313.3333.330
6Дино Дамјановски0000001553.3313.3333.330
7Стефан Таневски0080001457.1414.2928.570
8Мио Велков0050201553.3313.3333.331
9Антонио Котев0050001457.1414.2928.570
10Александар Стоилков03170001553.3313.3333.330
11Оли Велков00170001553.3313.3333.330
12Васил Пеевски0000001457.1414.2928.570
13Антонио Шиколарски0000001457.1414.2928.570

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

0 - 3
Карпош

Слобода - БтоБет

0 - 3
Маџари

БтоБет - Линкс

3 - 0
Карпош

Џовинаци - БтоБет

3 - 0
Карпош

ЈПК Хигиена - БтоБет

0 - 3
Карпош

БтоБет - Батинца

3 - 0
Карпош

Голден Кар - БтоБет

3 - 0
Карпош

Работнички 93 - БтоБет

3 - 0
Карпош

Комп. Атанасовски - БтоБет

0 - 3
Маџари

БтоБет - Паркленд

0 - 2
Карпош

БтоБет - МКД Вориорс

6 - 3
Карпош

БтоБет - Балкан

1 - 2
Карпош

Гиго Трејд - БтоБет

11 - 1
Карпош

БтоБет - Грин Мобајл

3 - 0
Маџари

Иглс - БтоБет

2 - 2
Карпош

БтоБет - Општина Чаир

1 - 4

БтоБет — Паркленд

1 - 2

Џовинаѕи — БтоБет

3 - 4

ЈП Комунална Хигиена — БтоБет

3 - 4

БтоБет — Батинца

0 - 1

Голден Кар — БтоБет

3 - 3

Работнички 93 — БтоБет

5 - 2

Компанија Атанасовски — БтоБет

2 - 5

БтоБет — Општина Чаиp

1 - 6

Слобода — БтоБет

3 - 3

БтоБет — Маседониан Вориорс

4 - 2

БтоБет — Балкан

4 - 5

Гиго Трејд — БтоБет

7 - 3

БтоБет — Грин Мобајл

4 - 8

Иглс — БтоБет

1 - 3

БтоБет — Линкс

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас