Лиги
LigaB
Сезони
2021

Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Aleksandar-NikolovskiАлександар Николовски0030001435.7128.5735.710
3Dalibor-TasevskiДалибор Тасевски00100001435.7128.5735.710
4Ilija-MandarovИлија Мандаров0000001330.7730.7738.460
5Виктор Петровски0000001435.7128.5735.710
9Blagoja-StojanovskiБлагоја Стојановски0060001435.7128.5735.710
10Ѓорѓи Јакимовски0120001127.2727.2745.450
11Gjorgija-NesovskiЃорѓија Нешовски0010001330.7730.7738.460
12Марко Симиќ00000000.000.000.000
13Момчило Ристовски002000837.5012.5050.001
14Milan-RistovskiМилан Ристовски00110001435.7128.5735.710
20Darko-PetrusevskiДарко Петрушевски0050101435.7128.5735.710
76Igor-TrpevskiИгор Трпевски00120001435.7128.5735.710

Лига B

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
12419235959
22317243053
32416443452
42416352551
5251528947
62414463346
7241239439
83012315-539
92312381036
102510411134
112211011833
12218491428
13306024-6118
14235117-3316
15224216-3914
16300327-893

Резултати

3 - 0
Карпош

МКД Вориорс - Слобода

6:50 pm
Карпош

МКД Вориорс - ЈПК Хигиена

6:50 pm
Маџари

Балкан - МКД Вориорс

6:50 pm
Карпош

МКД Вориорс - Гиго Трејд

0 - 3
Карпош

Грин Мобајл - МКД Вориорс

8:30 pm
Автокоманда

МКД Вориорс - Иглс

3 - 0
Автокоманда

Општина Чаиp - МКД Вориорс

0 - 3
Автокоманда

МКД Вориорс - Линкс

6:50 pm
Автокоманда

Џовинаци - МКД Вориорс

0 - 2
Карпош

БтоБет - МКД Вориорс

3 - 5
Карпош

МКД Вориорс - Батинца

0 - 4
Карпош

Голден Кар - МКД Вориорс

4 - 3
Карпош

МКД Вориорс - Работнички 93

3 - 1
Карпош

Комп. Атанасовски - МКД Вориорс

0 - 4
Карпош

Маседониан Вориорс - Паркленд

8 - 1

Маседониан Вориорс— Слобода

5 - 9

Маседониан Вориорс — ЈП Комунална Хигиена

0 - 4

Балкан — Маседониан Вориорс

3 - 4

Маседониан Вориорс — Гиго Трејд

7 - 4

Грин Мобајл — Маседониан Вориорс

2 - 3

Маседониан Вориорс— Иглс

3 - 3

Линкс — Маседониан Вориорс

1 - 4

Маседониан Вориорс — Паркленд

3 - 3

Џовинаѕи — Маседониан Вориорс

3 - 3

БтоБет — Маседониан Вориорс

4 - 2

Маседониан Вориорс — Батинца

3 - 3

Голден Кар — Маседониан Вориорс

4 - 7

Маседониан Вориорс — Работнички 93

4 - 5

Компанија Атанасовски — Маседониан Вориорс

6 - 3

Маседониан Вориорс — Општина Чаиp

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас