Лиги
LigaC
Сезони
2021

Статистика

#ИграчЕкипа
Venco-Popovski-PopacVenco Popovski-PopacАлкохол Јунајтед0000001
Nikola-Nikolovski-NikiNikola Nikolovski-NikiАлкохол Јунајтед0000000
Milan-Trajkovski-MileMilan Trajkovski-MileАлкохол Јунајтед0000000
Miki-Lazarevski-MiconiMiki Lazarevski-MiconiАлкохол Јунајтед0000000
Marjan-Petkovski-MakiMarjan Petkovski-MakiАлкохол Јунајтед0000000
Marjan-Blazevski-MaceMarjan Blazevski-MaceАлкохол Јунајтед0000001
Marijan-Atanasovski-MakoMarijan Atanasovski-MakoАлкохол Јунајтед0030000
Goran-Pandilov-PandeGoran Pandilov-PandeАлкохол Јунајтед0000000
Dejan-Stankovski-ShakyDejan Stankovski-ShakyАлкохол Јунајтед0000000
Dean-Blazevski-GlaucDean Blazevski-GlaucАлкохол Јунајтед0010000
Darko-Manevski-CiganDarko Manevski-CiganАлкохол Јунајтед0000000
Aleksandar-Veljanoski-BuckiAleksandar Veljanoski-BuckiАлкохол Јунајтед0000000
Aleksandar-Todorovski-SamantaAleksandar Todorovski-SamantaАлкохол Јунајтед0000000
AlbertАлкохол Јунајтед0010000
Aleksandar NikolovskiАлкохол Јунајтед0030000

Лига C

ПозЕкипаОНПНИ+/-Б
174211814
274211314
37403112
47322411
57223-28
67007-340

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас