Прва успешна zoom конференција

Прва успешна zoom конференција

Вечерва заврши првата успешна zoom конференција.
Голема благодарност на секој еден од Вас што завземавте учество и што го споделивте вашето мислење со нас кое ни значи и го почитуваме, зашто само така заеднички градиме успешна и силна Ваша Хоби Fair Play Лига.

На состанокот едногласно беше прифатен предлогот од страна на организаторот поради ситуацијата со ковид 19, стартот на лигата да се пролонгира за 17 мај.