Пријавете екипа во Лига Ц

Пријавете екипа во Лига Ц

Почитувани претставници на екипите учесници во лигата, сите наши пријатели, поддржувачи и партнери,

Поради големиот интерес, сакаме да ве информираме дека Фудбалската #ХобиFairPlayЛига освен пополнетите Лига А и Лига Б ќе формира уште една лига (Лига Ц) која ќе брои 10 екипи.

Пријавените екипи во Лига Ц ќе се натпреваруваат во Спортски центар „Димитар Миладинов“ еднаш неделно, секоја среда од 18-23часот.

Останати слободни места во Лига Ц – 6 (шест)
Повеќе информации може да добиете на 077 526 778