Познат е распоредот на натпреварите во Хоби Лигата.

Познат е распоредот на натпреварите во Хоби Лигата.

Преку компјутерска шема се изврши ждребката за календарот со натпревари од првата полусезона во регуларниот дел од #ХобиFairPlayЛига.

Како што и претходно беше најавено, лигата започнува на 19.мај.
Честа да ја отворат сезоната им припадна на:

Лига А
Алкохол Јунајтед – Сервис Милошевски

Лига Б
БтоБет – Линкс