Понуда фудбал

Старт на сезоната: 29 Март 2021

Организатор

Logo of the Sport Arena

Спортско натпреварување

Придружете се на лигата и проверете ги своите можности!

#

Натпревари два пати неделно од 19 часот (понеделник и четврток, вторник и петок за прва лига, среда за втора лига)

шест месеци натпревари (домаќин/гостин),

вкупно 42 екипи, 3 лиги, 2 категории, промоции и испаѓање

учество само за аматерски екипи, делегати, квалификувани судии и координатори на лигата

Лојална картичка за попусти до 40% до 31.12.2021г. за сите учесници во Хоби Fair Play Лига во над 10 компании партнери на лигата

Богато медиумско покривање

Бидете во тек со настаните

#

веб-страница (табели, статистика, резултати и достигнувања)

ФОТО и ВИДЕО извештаи за натпреварите и интервјуа со учесници на Youtube каналот Хоби Fair Play Лига TV

Натпревари во живо

Соопштенија, извештаи и резимеа на состаноци (еднаш месечно со преставници на екипите)

колумни и статии за натпреварите кај партнерски медиуми на лигата

бројни натпревари на профилот на ФБ со атрактивни подароци

Спортски комплекс

#

Спортски центар Димитар Миладинов

СУГС Георги Димитров

две фудбалски игралишта со вештачка трева

соблекувални со целосна санитарна хигиена

Најдобри забави во градот

Незаборавна забава!

#

Забава со сите учесници во лигата на полусезона

Гала забава за шампионите на крајот на сезоната

Забава со повеќе од 600 учесници и партнери на лигата

средби со спортски sвезди

Предности за компаниите

Рекламирајте се во спортко опкружување

#

интеграција и градење тим,

разликување на придобивките,

лого на компанијата на веб-страницата (над 2000 прегледи на ден)

презентација на компанијата на ФБ и рекламирање на веб-страница

разни видови на промоции и кампањи за време на натпреварите

фактура со ДДВ

партнер на лигата - маркетинг агенција Матрикс

Атрактивни награди

НАГРАДИ ЗА 1 ЛИГА

#

1 место – Туристичка агенција - одмор за цела екипа + гратис учество за следна сезона

2 место – Пакет спортска опрема - комплет тренерки, дрес, шорцеви, патики, торбичка за патики, фудбалска топка+ гратис учество за следна сезона .

3 место – Пакет спортска опрема - комплет тренерки, дрес, шорцеви, фудбалска топка + гратис учество за следна сезона .

Награда за FAIR PLAY екипа - Пакет спортска опрема - комплет тренерки, дрес, шорцеви + гратис учество за следна сезона.

Најдобар играч – спортска опрема, патики за фудбал и торбичка за патики.

Најдобар стрелец – спортска опрема, патики за фудбал и торбичка за патики.

Најдобар голман – голманска опрема и голмански ракавици.

Награда за тим на сезоната - пакет спортска опрема

благодарница за учество во лигата за сите учесници

пехари и медали за најдобрите

Атрактивни награди

НАГРАДИ ЗА 2 ЛИГА

#

1 место – Туристичка агенција - одмор за цела екипа + гратис учество за следна сезона

2 место – Пакет спортска опрема – Тренерки комплет, Дрес и шорцеви, торбичка за патики и фудбалска топка.

3 место - Пакет спортска опрема – Дрес и шорцеви, фудбалска топка.

Награда за фер плеј екипа –Пакет спортска опрема – Тренерки комплет, Дрес и шорцеви, фудбалска топка.

Најдобар играч - патики за фудбал и торбичка за патики.

Најдобар стрелец - патики за фудбал и торбичка за патики.

Најдобар голман – голманска опрема и голмански ракавици.

Награда за тим на сезоната - пакет спортска опрема

благодарница за учество во лигата за сите учесници

пехари и медали за најдобрите

Пријавете екипа

Види повеќе
Edit Icon

Пријавете екипа најдоцна до 20 фебруари 2021 и искористете го промотивниот попуст.

Системот на натпреварување ќе се состои од две фази. Во првата фаза ќе се играат натпревари во класичен т.н. лига систем, односно секој со секого во двата предвидени дела – домаќин и гостин. Првите 8 пласирани екипи од првите лиги ќе играат елеминациони натпревари.

Членови

Image of the Влатко Тодев

Влатко Тодев

Image of the Член

Член

Image of the Член

Член

Image of the Член

Член

Image of the Член

Член

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+389 71 219 191

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака