#
14
Name
Зулфет Мустафа
Моментална Екипа
Паркленд
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Паркленд00000001464.297.1428.570
Вкупно-00000001464.297.1428.570

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001464.297.1428.570
Вкупно00000001464.297.1428.570

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас