#
Name
Vladimir Kusic
Моментална Екипа
Авто Глобал
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Авто Глобал00040001181.829.099.090
Вкупно-00040001181.829.099.090

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100040001181.829.099.090
Вкупно00040001181.829.099.090

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас