Vasko-Tanevski
#
11
Name
Васко Таневски
Моментална Екипа
Дака Македонија
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Дака Македонија00020001442.8614.2942.861
Вкупно-00020001442.8614.2942.861

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100020001442.8614.2942.861
Вкупно00020001442.8614.2942.861

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас