#
Name
Teo Dimitrovski
Моментална Екипа
Јанта Волеј Драчево
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Јанта Волеј Драчево00040001258.3325.0016.670
Вкупно-00040001258.3325.0016.670

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100040001258.3325.0016.670
Вкупно00040001258.3325.0016.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас