Stojance-Ivanovski
#
11
Name
Стојанче Иваноски
Моментална Екипа
Линкс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Линкс010130011464.2914.2921.430
Вкупно-010130011464.2914.2921.430

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021010130011464.2914.2921.430
Вкупно010130011464.2914.2921.430

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас