#
Name
Stojan Vankov
Моментална Екипа
Клими.мк
Лиги
LigaC

LigaC

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Клими.мк0000000742.8628.5728.570
Вкупно-0000000742.8628.5728.570

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210000000742.8628.5728.570
Вкупно0000000742.8628.5728.570

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас