Sinisa-Tanusevski
#
1
Name
Синиша Танушевски
Моментална Екипа
Линкс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Линкс00000001369.2315.3815.380
Вкупно-00000001369.2315.3815.380

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001369.2315.3815.380
Вкупно00000001369.2315.3815.380

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас