#
8
Name
Шабан Сулејман
Моментална Екипа
ЈПК Хигиена
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021ЈПК Хигиена00060001457.1414.2928.570
Вкупно-00060001457.1414.2928.570

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100060001457.1414.2928.570
Вкупно00060001457.1414.2928.570

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас