Samir-Karisik
#
10
Name
Самир Каришиќ
Моментална Екипа
Голден Кар
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Голден Кар00050001631.2525.0043.750
Вкупно-00050001631.2525.0043.750

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100050001631.2525.0043.750
Вкупно00050001631.2525.0043.750

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас