#
Name
Rahim Redzepi
Моментална Екипа
Македонска Пошта
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Македонска Пошта0003000119.090.0090.911
Вкупно-0003000119.090.0090.911

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210003000119.090.0090.911
Вкупно0003000119.090.0090.911

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас